Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz hj.jani95 #6046 üzenetére

    minden rendszert/mobiltelefont állítgatni kell, hiszen személyre kell szabni, ahogy sok más eszközt is, mert nem úgy adják azokat, hogy kitalálják mindenkinek a saját igényét, hanem mindent engedélyeznek inkább, de nem hiszem, hogy bárkinek is szüksége van kivétel nélkül mindegyik opcióra/folyamatra, így ha valaki nem szabja testre, akkor minimum néhány feleslegesen fog futni azok közül, használva az akkumulátort, adatforgalmat...stb., de akinek ez nem gond, az hagyjon mindent gyári értéken...
    nem is kell hozzá sok alkalmazás/folyamat, elég akár egynek folyamatosan tekerni a háttérben, de azt persze (csak) te látod, hogy miknek adtál engedélyt, mert lehet az egy utólag telepített, külsős alkalmazás is.
    azt viszont nem értem, hogy ha éjszaka merül olyan sokat, akkor nappal nem? mert az a szintű merülés készenlétben nappal is sok.

    galaxys80; biztos emlékszel az időkép egyik verziójára, ami nem engedte el anno a gps kapcsolatot, hanem folyamatosan tekerte a helymeghatározást, ha olyankor engedélyezve van a helymeghatározásnak sok rendszerszolgáltatás, akkor az adatforgalomra is ráül, nem csak a gps modulra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák