Új hozzászólás Aktív témák

  • pcnet

    addikt

    Sziasztok!

    Újra belém bújt a kisördög, hogy nekem SE 2020 kell. i7 és i8-om volt, imádtam a méretét, csupán egy dologba nem tudtam belenyugodni. És ez a böngésző. Lescreenshotoltam ugyan azt a képet 3 különböző telefonon:

    OnePlus 6:

    Galaxy A3 (2017)

    iPhone 8:

    OnePlus 6-on szépen tagoltan jelennek meg a hozzászólások, na de ezt hagyjuk is, mert azért csak 6,x". De még 4,7"os Galaxy A3 (2017)-en is megjelenik 3 hozzászólás és a fejrész szépen egy soros. i8-nál viszont 2 hozzászólás jelenik csak meg és a fejrészek is 2-3 sorosak. Ez abból adódik, hoghy iPhone nem tudja csak a betűméretet nagyítani, hanem a weblap minden elemét nagyírja és nagyon csúnya lesz. Úgy tudom, itt minden böngésző Safari alapú és nem is nagyon lesz módom csak a szöveg mértetét növelni úgy, hogy a fejrész, a weboldal elemei ne legyenek vele együtt nagyítva. Rengeteget böngészek telefonon, pl Mobilaréna cikkeket, teszteket olvasok, fórumozok és ez elég zavaró.

    Most lenne lehetőségem egy barátomon kereszül SE 2020hoz jutni. Van 170e ft készülék kedvezménye, de nem szeretne készüléket kihozni Telekomtól. Felajánlotta, hogy kihozna nekem egy SE 2020at ha szeretném és ráélrek akár részletben is fizetni Neki. Auguztusban járt le az itthoni telefon+net+tv szolgáltatásunk, arra gondfoltam még, megtérné várni, hátha kapunk készülék kedvezményt, de sajnos csak azok kapnak 25.000 ft készülék kezvezményt, akik minden szolgáltatásból a fullosat választják. Pl 1 gigabites net, ami nálunk el sem érhető. Szóval felesleges lenne várnom augusztusig, élnék barátom ajánlatával. De mivel rengeteget böngészek, szomorú vagyok, hogy a betűméretet nem lehet külön állítani. Tudtok segíteni? Vagy el tudtok irányítani másik topicba ahol esetleg tudnak segíteni? Megmondom őszintén, nagyon tetszik az SE és nagyon zseretném, de pont a böngészésben vérzik el, amire a legtöbbet használnám.

    Köszi szépen ha tudtok segíteni! :R

    “A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

Új hozzászólás Aktív témák