Új hozzászólás Aktív témák

  • majszter99

    tag

    Sziasztok,

    Telefonvásárlás előtt állok, egy már már vénülő Samsung S4ről váltanék. Nagyjából 30 youtubevideo,40 nemzetközi és magyar teszt és kb 10-15ezer hozzászólás elolvasása után kiesett a jelöltek közül az S8, S7 és maradt a Huawei P10 (vagy P10 Plus), illetve Oneplus5.

    Mivel nem vagyok egy gazdag gyerek, így minél költséghatékonyabban szeretném megoldani a dolgot, de a spórolásra sem szeretnék rámenni, legalább 3 évre veszek telefont.

    A fórumok átböngészése után a Oneplus5 a nyerő, de szeretném, ha segítenétek egy kicsit :)

    1, SD835 vs Kirin 960.. A kirin elmarad teljesítményben, de vajon ez hány éven belül fog lényegesen kijönni? :)
    SD mellett szól a jobb DAC (tényleg jobb?), 10nm (na ez nagyon) és persze a modernebb struktúra, ja és persze a GPU, az elég sokat számít, mert játékra is használná.

    2, Második sarkallatos pont a kamera, ahogy itt olvasom mondhatni átlagos szinten kezdett a teló, de egyre jobban fejlődik a szoftver. A P10 a tesztek/tapasztalatok/képek szerint jobb képminőségre képes, de vajon mennyit nyom a lattba ez a különbség? Nagyon elbillenti a mérleget a P10 felé?

    3, Üzemidő eszméletlenül fontos, Oneplus5-né ahogy látom valami frenetikus :) P10-nél átlagos egy kis jóindulattal.

    4, EMUI vs stock android.. igazából egyikkel sem volt dolgozom, inkább Sonyn, de főleg Samsungon nevelkedtem, de mind2 rendszer tetszik.

    5, Kijelző: Eddig AMOLEDhez szoktam, a P10 IPS kijelzője is elég szép, de az Amoled feketéje mindent visz, cserébe nem annyira valósághű. Oneplusnál nem áll fenn komolyabban a beégés veszélye? Egyik nap találkoztam az Alleeban egy beégett S8 tlefonnal eléggé elrémített...

    Ez a Jelly, bocs hogy felhozom :D elég érdekes, ha fejrefordítom az S4et talán mintha minimálisan más lenne tényleg, de nemhiszem hogy ez zavaró lenne nekem, ha ennél nem lehet durvább akkor no problem.

    Még a garancia játszhat be kicsit, P10 3 év full korrekt, OP5 2 év küldözgetés és 2 év után kitudja lesz-e magyar szervíz support.

    Szerintetek? :)

Új hozzászólás Aktív témák