Új hozzászólás Aktív témák

  • tomboy0013

    veterán

    Egy újabb ROM tapasztalatot osztok meg veletek.
    A SparkOS-t használtam eddig nagy megelégedéssel de sikerült a legújabb verziót elrontani a Pixel launcherrel, flash után brutál bugos lett. De pont előtte jött szembe velem az Android 13 alapú Pixel experience így gondoltam teszek vele egy próbát. A 12.1-et hibái ellenére is szerettem használni csak ott a drasztikusan rossz akkuidő miatt váltottam.
    Így pár nap után igazából 1 hibába futottam bele, kikapcsolt képernyőnél nem megy az ujjlenyomatos feloldás, dupla koppal vagy gombbal be kell kapcsolni a kijelzőt és csak utána érzékel az olvasó.
    Egyébként valahogy sokkal összeszedettebb a működése mint a CrDroid-nak vagy a SparkOS-nek és a funkciók is frankó működnek. Itt tényleg Pixel szerű a működés ahogy a neve is sugallja. Az üzemidő gondok is eltűntek, van deep sleep normálisan ami a 12.1-nél nem igazán működött.
    Volt még egy problémám a 12.1-es verzióval, a hívások egy részénél nem hallottam a kicsörgés hangját tárcsázás után, illetve sokszor az első másodperc néma volt miután felvették a telefont. A 13-as verzióval ezek teljesen megszűntek, így a hívás is tökéletesen működik.
    Bluetooth működik normálisan, WearOS órával, Bluetooth headsettel és az Android Autó is tökéletesen megy. Érintéses fizetés is gond nélkül megy a Walletben. Szóval minden frankó. Remélem így is marad.

Új hozzászólás Aktív témák