Új hozzászólás Aktív témák

  • golyani

    addikt

    Én kb szűk hónapja használom az órát, eddig teljes megelégedéssel. Pulzusmérést nyugalmi állapotban tudtam hitelesíteni Omron vérnyomásmérővel (csuklós és felkaros) általában egy +/-3-as tartományon belül jót mér. Pár rövidebb bringázásnál teszteltem ott a GPS pontosan mért, magasságot jobban eltalálta, mint a p10 lite-om endomondoval. Bringázásnál érzésre a pulzus többnyire stimmelt ugyanazon a helyen feltekerve egyszer 170 másodszor 172, egyszer volt olyan, hogy ugyanitt 190 környékéig felment és utána ezen az értéken tartotta kaor is amikor már rég sík terepen haladtam, de egy auto pause után helyreállt.
    bringa tesztkör

    Medencés úszást is jól mérte, egy hosszot tévesztett, de azt valószínűleg azért, mert félhossznál majdnem ütköztünk :DDD . Sajna ezt nem szinkronizálja a Stravaval, pedig az elméletileg ismeri a medencés úszást. Úszás közben pulzust nem rögzít, ellenben úszás után manuálisan mérve 106-at mért vizes kézen a meleg medencében ázva :), ami megint csak nem állt távol a valóságtól.

    Összeszerelésre tudnék némi negatívumot mondani, ugyanis az enyémen olyan mintha picit ferdén lenne benne az üveg és a keret, mivel a felső részén az órának az üveg picit kiáll a keretből alul nem, illetve felül a keret és a műanyag között van egy tized mm-es hézag, de nem ázik be, úgyhogy nem igazán foglalkozom vele.

    GPS eléggé pontos, séta alkalmával szépen mutatta, hogy az út melyik szélén mentem, magasságot jól méri. A barométer csal lefelé konstans 15-öt, tehát ha az időkép szerint 1021hPa van akkor az órán 1006, de nem is tudom mihez használja ezt pontosan, elméletileg lépésszámlálónál az emeleteket méri vele, de nem szokta eltalálni, ma 2-t ír de az a valóságban lenne inkább 10, ellenben a lépésszámlálás kb stimmel (4,8km-es sétán ~6200lépés).

    Alvásról nem tudok nyilatkozni, egyszer próbáltam ott 4,5 óra alvásból 54perc volt a mélyalvás két részletben, de az elalvás/kelés időpontja stimmel, illetve egyszer felkeltem inni az is stimmel. Egyszer meg a töltőn mért 1,5 óra alvást :))

    Folyamatos pulzusméréssel, értesítésekkel és háttérvilágítással nálam kb 3 napot bír, akkor rakom fel ~15% körül töltőre, alkalmi pulzusméréssel 4-5 nap. A fentebb linkelt bringázás közben bluetooth-szal viszont majd 10%-ot merült, de erre nem emlékszem pontosan, majd legközelebb csekkolom.

    Nekem főként a bringa/úszás naplózás volt a cél, amit úgy néz ki eddig jól kezel az óra, úgyhogy boldogság van :)

    Olvasva itt a rémhíreket a 2.3.8.0-át inkábbb nem rakom fel. Anno az óra rögtön frissült 2.3.7.0-re, minden fenti tapasztalatom ezen a firmware-n született.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák