Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz dracorex #3521 üzenetére

    Ismerős ez a faluhelyen nem megy olyan könnyen dolog...nekem a nagy rózsaszín volt, még az 1-2Mbit ment is nekik, 8-nál már inkább 7-7.5Mbit volt, amivel ki tudtam békülni. Na de amikor felemelték 16Mbitre (2009), akkor elszabadult a pokol ...
    Előszuüris az internet állandóan összeomlott. hetente többször előfordult, hogy fél napokig nem volt egyáltalán, amikor volt, magas ping stb. A szerelő olyan gyakran járt hozzánk, hogy keresztnéven szólítottuk, és megjegyeztük, hogy hogy issza a kávét. Mindent is kicseréltek (kábelek, modem stb, de még én is a gépben a hálókarit) de egyszerűen képtelenség volt életet lehelni bele., Végül sikerült 3,5Mbites sebességen megtartani (16Mbutes előfizu mellett), a szerelő nem mondhatta de nyilvánvaló votl h a közupont van leterhelve de durván. Sok-sok panaszt hallottam, és sokan mentek át más céghez.

    De mondok durvábbat : haveromnak Debrecen belvárosában (Kossuth utca) nagy rózsaszín szolgáltatónál az 50Mbit-ből sikerült 24Mbitet megkapnia. Egyéb szolgáltató pedig nem játszott, mert műemlék jellegű az épület, és senki nem vállalta h bármit is fúrjon/faragjon. Minden szolgáltató csak megköszönte a bizalmat, de menjünk máshoz - amint megtudta h műemlék jellegű épületről van szó - . Debrecen belvárosa, 2019 november és 2020 január.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák