Új hozzászólás Aktív témák

  • rekurzio

    kezdő

    válasz GoodSpeed #5710 üzenetére

    Majdnem hasonló nosztalgiáim vannak, csak akkor még a szüleimnél éltem és a Modultechnika ED2.0-ját cserélték Telekomos ED3.0-ra, akkor hoztak egy Cisco modemet és kb. felfoghatatlan volt hogy akkor tudott 30 megabitet (Addig volt kb. 5 megabites net itt), aztán onnan én úgy emlékszem egyből ugrottunk az 500-as csomagba, mert jó későn vettük észre, hogy volt fejlesztés. Aztán 2018-19-ben kb. megjött az ED3.1 ide utána lett gigabit.

    Eközben Balatonfüreden a Voda, hát enyhén szólva nem felfelé ívelt a technológia, miután megvette a UPC-t a Voda és költözésnél már fekete CB-t kaptam azzal már csak a probléma volt és van is. Már nem is azt kívánom, hogy csináljanak ED3.1-et, hanem legalább a 3.0-át rakják rendbe újra, de mivel most 4IG lett minden és a felvásárlásokról olyan véleménnyel vagyok a UPC -> Voda konverzió óta, hogy jobb nem lesz, csak a pénzt szipkázzák ki a cégből, szerintem ez esélytelen.

    Arra, hogy a One vagy mi lesz a neve idehúzza az optikát szintén nincs sok esély, szóval a csak Voda területek most rendesen be lettek kergetve a szarba ezzel a felvásárlással.

    Megoldás kb. nincs én a helyi hálózatban mindennel próbálkoztam CB modem módban, az rámegy egy 80e forintos Mikrotik Routerboardra pontos nevet most nem tudok talán RB3011, de az egyik legjobb minőségű router, amihez volt szerencsém és onnan megy a gépbe. Az összes kábel CAT6A, és így se lesz jó, szóval valami az utcán/CMTS-ben van szétcseszve, de ott nagyon.

Új hozzászólás Aktív témák