Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz opr #103144 üzenetére

    Szerintem is eléggé valószínű :)
    Pláne, hogy sokszor az olcsó ár mellett a normál garancia idő, és olyan extrák landoltak, mint a házhoz viszem, vagy összeszerelem (komplett gép esetén ingyen).
    Egyedül annyi h garanciális probléma esetén engem kellett hívni, de a 10 év alatt egyetlen garanciális esetem volt, az is nagyon szimplán lement (4 óra múlva a illető egy új ugyanolyan bontatlan hardvert tarhatott a kezében - semmi többhetes átfutási idő).
    Szerencsémre a nagykerben ha bevittem az elromlott cuccot, és a papírt amit vásárláskor kaptam, akkor hibaleírással bevették, és azonnal levehettem a polcról egy vadi új másikat cserének. így nem csak 25%-al olcsóbb voltam, de olyan gyors garanciám volt, amilyennel senki más sem tudott versenyre kelni. (ráadásul volt, hogy olyan HDD-t gariztattam, ami egyértelműen user error miatt ment tönkre, mégis megoldottam).

    #103142 hcl :
    Hát de talán csak gyorsabb lett volna, mint az a Phenom 9500, ami gyakorlatilag bizonyos helyzetekben a 2003-as Barton 3200+-t hozta sebességben, és lassabb volt mint az Athlon XP 1466 @ 2669MHZ-es gépem, ami 2003-2009-ben szolgált. A 2010-es évek elején némileg csalódás volt a helyenként 2003-as teljesítmény.
    Mai szemmel másabb, mert ma egy pl 8 éves teljesítmény egy 6th gen CPU-t jelent, amivel még el lehet lenni, de régen nem ezt jelentette, akkor sokkal több fejlődést takart be ennyi év.
    Egyébként egy Phenom II 965BE volt a vágyálmaim csúcsa, de 945-el is beértem volna, sőt, még lehet h 845-el is.

    #103143 Imre.tabajdi :
    Akkor neked is problémás volt az elem mega Bios egy ugyanilyen lapban? :Y
    Végig azt gondoltam, hogy az enyém gyári hibás, de egy ilyen kis hiba miatt nem volt kedvem hetekig nélkülözni a gépet, pláne, hogy eléggé apróságnak tűnt ahhoz, hogy ezért ténylegesen cseréljék is a lapot, így inkább megtanultam együtt élni vele.
    Nekem egy E2140-esem van, ami megy 4800MHZ-et, egy E7500-asom P35-ös lapban, és volt ey E8600-asom amit havernak adtam :) (C2D-t használ 8GB RAMmal napi gépre mai napig)
    Amíg nem emelsz feszültséget, addig bátran skálázhatod felfelé az órajelet. BTW a magas rézmagos hűtő a legjobban hangzik ebben az esetben.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák