Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Alg #105882 üzenetére

    De ennek pont az a lenyege, hogy becsukva tok kompakt, siman befer barmilyen zsebbe, asztalon helyet nem foglal, de ha akarom, van egy tabletem. Es egy eszkoz. Ami azert nem mindegy. Nyilvan most meg sajnos erosen tul van arazva ahhoz, hogy tomegtermek legyen belole, de ettol meg a koncepcio nem lesz marhasag, csak jelenleg meg draga.

    Szerintem amugy meg 3 ev max, es megjelenik a foldable a kozepkategoriaban is.
    5 ev, es domping lesz beloluk.

    Mert: Ha tudjak mar olcson adni a hajlithato kijelzot, meg kiforrja magat a zsaner annyira, hogy meglegyen a nyertes es irtozatos mennyisegben, tomegben tudjak gyartani, plusz sikerul vekonyitaniuk a cuccon mondjuk annyit, hogy becsukva le legyen tobb, mint 8mm a vastagsaga, es mindezt kozepkategorias aron, akkor rohanni fog erte a nep szvsz, mert rohadt praktikus cucc am, csak most meg picit draga.

    iPhone-al en ugy vagyok, hogy ha nekem fizetnenek se kene. Akkor inkabb adjak vissza a regi jo kis sonyericsson featurephone-omat es kesz, inkabb hasznalnam a mai napig azt, mint egy iPhone-t. Nagyon nem szeretem, egyszeruen nem all kezre, szamomra logikatlan, a korlataival meg a sirba lehet kergetni.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák