Új hozzászólás Aktív témák

  • Reggie0

    félisten

    válasz cidalain #109320 üzenetére

    Lehet masnap hozza. Engem egyszer felhivott 6ker cimnel(szinten melohely) a futar, hogy jaj elnezest, de 7 elott nem tudna kihozni, annyira csuszasban van, nem gond-e masnap. Mondtam, hogy neki nem gond, de dolgoznom kell a dologgal, masnap akkor reggel hozza-e? Termeszetesen megigerte, 5 perc mulva jott az ertesites, hogy kezbesitve, amirol nem is szolt, es masnap delutanig elo se kerult az ember :)

    #109328szebe: Nagyon sok futarszolgalatnal az ASZF-ben benne van, hogy kezbesithetnek a szomszedba pl. ha nem uzleti a csomag es maganszemely a cimzett, nem jogi szemely. Lasd UPS:

    10. Kézbesítés
    A UPS a küldeményt a címzettnek vagy a küldemény címzett nevében történő átvételére jogosultként fellépő más személynek (például a címzettel egy helyen található személynek) kézbesítheti. Ha ilyen személy nem elérhető, a csomag a címzett levélszekrényében hagyható, ha alkalmas erre, vagy szomszédnak kézbesíthető, kivéve, ha a feladó kizárta az ilyen kézbesítési lehetőségeket az alkalmazandó többletszolgáltatás használatával.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák