Új hozzászólás Aktív témák

  • Alusky

    aktív tag

    válasz Syl #109610 üzenetére

    Én is már egy ideje hogy vállakozó vagyok, amikor megcsinálom akkor csinálom meg. Nyilván ha nem akarok éhen dögleni akkor nem ücsörgök egész nap itthon, de pl. most itthon leszek ünnepekre 3 hetet legalább, mert összeraktam mindent amit kellett most ráérek. Én már elképzelni nem tudnám magam sima munkahelyen ahol korlátozva vagyok, meg is enném a tüdejét a főnöknek, munkatársaimnak meg aztán pláne a lépét rágnám. Eleve soha nem is dolgoztam klasszikus munkahelyen, mert mindig családi vállakkozásokhoz mentem ahol inkább volt családias a hozzáállás, mintsem főnök-munkás viszony.

    Múltkor villanyt szerelt az Eon nálam, mert a vezérelt nem akart bekapcsolni, a kapcsolónak a mozgó tekercses részét cserélték az óra alatt. Tartott 15 percig, a két pali végig kis babusgató hangon beszélt egymással, hogy drágám add ide kérlek a csavarhúzót, melyiket kedves? A blablabla méretűt, oké szívem.
    Nyilván poénkodnak egymással, de képzeld el ezt heti 5 napot 8 órába megállás nélkül. Engem 15 percen belül felbaszott, ilyen emberek mellé kerülnék dolgozni még azon a héten a szemgödrébe lenne a csavarhúzója.
    Meg az a vízvezeték szerelő aki az órát cserélte tavaly vagy lehet már tavalyelőtt és folyamatosan a puncikról beszélt mikor a csövet tisztította meg kócozta, hogy miben hasonlítanak egymáshoz. Na egy olyan munkatársat is lezárnék a vízóra aknába egy héten belül.
    Ezek az emberek szerintem mentálisan megzavarodnak mert túl régóta vannak egymás mellett és csinálják ugyanazt, vagy nem tudom mi bajuk van ezeknek, de ez rohadtul nem vicces hanem pszichológust igényel. ÉS akkor ez csak az egyik rossz vége, ott vannak még a BT hangszórón torzításig mulatóst üvöltető gyökerek is akiknek minden mondata végén b+ van.
    Jobb ez így, hogy egyedül dolgozom, mindenki másnak is, nemcsak nekem. :K
    Remélem ki is tart életem végéig.

    Akinek jobb élete van az meg az agyából él meg és azzal is magasabb létrafokokon, nem a keze munkájából. Akkor elkerüli ezeket az entitásokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák