Új hozzászólás Aktív témák

  • Pikari

    addikt

    válasz opr #110554 üzenetére

    Még a nyáron próbáltam eladni egy használt 1kw-os tápot 19 ezer forintért. Tök jó lenne a mostani haldokló táp helyett, csak nem fér bele a gépházba, mert kb 50%-al hoszabb, mint a normál ATX tápok, aztán útban van neki minden. Lehet, hogy majd valahogy átfúrom/faragom a dolgokat, aztán ez megy bele.

    Szóval először ha jól emlékszem, 22 ezerért hirdettem, senki. Aztán levittem talán 20-ra, valaki ráírt, hogy mit képzelek magamról, ilyet már 5 ezerért is lehet venni (hát persze), végül levettem 19ezerre. Akkor jött egy érdeklődő, aki azt mondta, hogy neki biztosan kell, majd erre jön. Azóta is jön... Most, ahogy nézem, az ilyenek 25-nél kezdődnek, de átlagban inkább olyan 40 körül mennek itt az aprón. Szóval abban a szegmensben legalább erős 50%-os emelkedés volt. De leginkább az ilyen 600w körüli tápok esetén volt durva, itt tényleg lehetett pár ezerért kapni, most alsó hangon 15.

    A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.

Új hozzászólás Aktív témák