Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz opr #110609 üzenetére

    Ha jól értem, akkor az állításod az, hogy a laptop már olcsóbb mint egy hasonló kaliberű asztali monitor. Ok, hogy a laptop képernyője sokkal kisebb, de nem merül fel benned a kérdés, hogy ez hogyan lehetséges??? Hogy mennyire hihető az, hogy ugyanazzal a technológiával készülve egy nagyobb monitor annyival drágább, hogy ez ellensúlyoz egy laptopházat, billentyűzetet, tapipadot, kamerát, alaplapot, procit, RAMot és SSD-t???
    Azonfelül amikor leülök filmezni, akár egyedül, de főleg akár mással, nem arra vágyom, hogy 14-15"-on nézzem, az egérmozit, szuper képernyő ide vagy oda, a 2000-es évek eleje elmúlt...
    Ugyanakkor szerintem sehol sem pozitívum, hogy az ölemben tartsam gépelés vagy filmezés közben. Mondtad, hogy a hűtés javarészt passzív, de ha nem is forrázom le a tökömet, nem a legjobb az ölemben tartani.

    Billentyűzet : Még nem találkoztam kényelmes laptop billentyűzettel. Tapipad : nem tudom, akár lehet jó is :) , 1-2 éves laptopokkal van csak tapasztalatom.

    Mint írtam egyszerűbb dolgokra (excel, netezés) magam is gondolkodom egy laptopon, mivel sokat utazok, de ez sajnos nem az a kategória lesz mint amit most te lebegtettél be.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák