Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hcl #110686 üzenetére

    Nem csak mobilon átláthatatlan szerintem desktopon sem sokkal jobb.

    "Névre kell, arra lehet keresni ;)" - lol. Amikor egy embert keresek, kereszt és vezetéknévvel, akkor is azt csinálja, hogy kilistáz 10 ugyanolyan nevüt, három hasonló nevüt aztán game over, nem baj, hogy sok ilyen van még. Ha nincs közte akit keresek, akkor ő számomra nem létezik.
    Volt olyan, hogy egy mellettem álló illetővel nem tudtuk egymást bejelölni, mert a kereső egyikünknek sem hozta a másikat. Végül a profilom linkjét küldtem el neki e-mailben, arra rákattintva már behozott neki, és ez lett a megoldás.
    Ilyenekkel már nem is jövök, hogy régen az IWIWen nem csak város, de iskola és sok-sok más szempont alapján is lehetett szűrni a potenciális ismerősre. Igaz, akkor még a másik megtalálása és a kapcsolatfelvétel volt az oldal lényege, nem pedig az, hogy egész nap egy interaktív reklámfüzetet tekerjen az ember saját költségen.

    De visszatérve a példára, hiába találom meg esetleg a '67-es Cadillacet, kettővel utána soha többet nem az fog jönni, mint amire én kíváncsi voltam eredetileg, csak véletlenül elnyomtam/bezártam túl scrolloztam stb. Ha egy villanás alatt nem jegyeztem meg, hogy mi az, akkor csak az istenek kegyelméből találkozhatok vele még egyszer, pláne ha ne adj isten még nem is nagyon likeolták.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák