Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz szebe #110816 üzenetére

    Korai FB... nekem mondod? :D 2009 óta vagyok fent. Igaz sokáig a használata annyiban merült ki, hogy reggel bementem az irodába benyomta ma gépet, fellőttem az FB-t, ha valaki bejkelölt visszajelöltem, ha nem akkor nem, megnéztem az üzeneteket ha voltak, ez igénybe vett kb 1 percet se, aztán close másnap reggelig.
    A jóöreg MSN, de szerettem :) A végére voltak annak is idegesítő dolgai de az még úgy maradt meg az emlékeimben mint egy remek valami.

    ma meg sajnos minden oldal megy az enshitifikálódás felé, FB, YT, Twitter stb.

    #110822 totron : "A tematikus csoportok tudásfelhalmozó képességére továbbra is felhivnám a figyelmet" - ez szakfórumokon is működik. Ez nem a csoportok érdeme (hanem legfeljebb is a tagoké).
    A csoportok és a szakfórumok között a következők a különbségek : a szakfórummal ellentétben a csoport átláthatatlan, szarul kereshető, és nem avatar és nick nevek beszélgetnek egymással, hanem fotók és teljes nevek (bár ez sem igaz mindig).
    Van olyan csoport, ahol ugyanaz a post/probléma 3-10 naponta előkerül, van amire már jegyzettömbe félrementett válaszom van, és CTRL+C CTRL+V a válaszom.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák