Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz BiP #113230 üzenetére

    Ami azt illeti január elején küldtek egy levelet, hogy van 36 ezer tartozásom, és irgum burgum. Felhívtam őket, hogy küldejnek csekket és rendezem. Jó, ok küldik. Azóta se jött meg a csekk, de el is felejtettem. Majd február 8-án levették a pénzt, és csak február 13-án sikerült megtudnom, hogy mégis ki és miért. Addig az appban se kedvezményezett neve, se kedvezményezett számlaszáma se semmi. De még csak egy rohadt értesítés se, hogy megkeresést kaptunk XY-tól, hogy úgy lehúzna, hogy beszarsz. Hanem majd napokkal utána tudok meg bármit is, hogy - amúgy teljesen véletlenül - 9-én délelőtt vettem észre a hiányt. Se SMS, se mail, se push üzenet, se semmi, hogy hello kiadtunk a számládról sokszázezer ft-ot. Végül persze a behjató cégtől szereztem egy részletes kimutatást arról, hogy mi került nekem ennyibe (persze én telefonáljak utána), a kedvencem az eljáró közjegyzőnek a 177 ezres díja, meg a 21 ezres "egyéb költségek" mező (hangsúlyoznám : 36 ezer ft-ról van szó). jah, és konzultálni könyvelővel és ügyvéddel (ezutóbbi szintén nem ingen volt) és megtudni, hogy ma MO-n ezt bármikor bárkivel meg lehet csinálni.
    Aztán a bank együtt nem működése külön fejezetet megérdemelne. Éves szinten 40-50 ezer ft-ért ez jár. ha nem lenne muszáj egy magyar számla, már rég beszántottam volna őket. így csak az lett, hogy korábban rendszeresen ott parkoló 6-7 számjegy helyett, ma már csak egy 20 ezer ft alatti összegecske figyel ott.

    Aztán pár nap múlva egy ismerős mondta, hogy neki ugyan "csak" 400 ezret vittek el, de egy már rendezett tartozás miatt, és hónapok óta fut a pénze után.

    [ Szerkesztve ]

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák