Új hozzászólás Aktív témák

  • Alusky

    aktív tag

    válasz KROK640 #115313 üzenetére

    Majd rákérdezek debreceni ismerősnél ő mit lát, második legnagyobb városunk, nagyon nem mindegy ki melyik részén él, hova jár.
    Én is szerencsére a település legtávolibb, jelentéktelenebb részén élek így a mocskos turizmusból majdnem semmit nem tapasztalok, míg a fő utcán élők meg menekülnének.

    Hülyegyerek autós az eddig is volt, engem sokkal jobban felb.sz a 60-nal nézelődő turista. Mivel egymást utolérik lehetetlen megelőzni a 10-es kocsisorokat a sok kanyar miatt, ha nincs alattam 300 lóerő, márpedig nincs. És engem mondjuk eléggé felhúz, hogy dupla annyi ideig tart eljutnom ahova szoktam, ezért is megyek mindenhova nyitásra vagy zárásra mikor ezek még vagy már döglenek. Sajnos nem hajlandó felfogni, hogy attól mert ők nyaralnak hónapokat vagy mert home officeban vannak, még a helyiek klasszikus életet élnek és őket korlátozzák, aki ide született generációk óta.
    Mikor a nyomorult házukat építik (épülik :o ) most is 5 készül egyszerre, akkor nem számít, hogy 6-18 között zörgés és kamiondübörgés van, de ha nekem hármat ugat a kutya a macskára akkor már kinyitja a száját. Szerencsére ez ritka, mert távol vagyok tőlük, de azért megesik. Erre a részre inkább a fix lakosok költöznek akik inkább beilleszkednek, mert tudja, hogy a saját életét teszi tönkre és költözhet tovább, ha nincs jóban a helyiekkel, de vannak 1 hónapig itt lévők utána meg 11 hónapig üres a ház (szerencsére nem adják ki senkinek), ők hajlamosak a mindenbe beleugatásra, meg a világra rácsodálkozásra mintha egy másik dimenzióból jöttek volna, pedig csak 250 Km... Ha a gócpontban laknék már nem első alkalommal lennék az örsön testi sértés miatt, eléggé hajlamos vagyok rá ha felhúznak hülyeségekkel.

    Nyilván a munkám egy jelentős részét is ezek adják, ha nem vásárolgatna itt területeket, nem volna mit gondoznom. De ez nem azt jelenti, hogy nélkülük éhenhalnék, előttük is ment itt az élet és volt mindenkinek munkája.
    Meg nyilván az ingatlanárakat ugyanúgy fellövik és a helyi szolgáltatások árait is. Már nem 4500-ért dolgozik egy autószerelő, mikor a p*stinek 10-ért is tud, a helyi meg le van szarva, szerelje meg magának. A p*sti meg örül a fejének, mert pesten 20 ezerért szerelnek. Meg persze mivel fullon vannak nem másnapra készül el az autó, hanem három hét múlva. Annyi ideig autó nélkül éhen halsz vidéken, nem jókedvében van minden családnak két autója, de inkább három.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák