Új hozzászólás Aktív témák

  • blp85

    aktív tag

    válasz 5teve #115349 üzenetére

    Elolvastam azt az értékelést, szerintem engedd el a törlési kérelmet, mivel minden normálisnak mondható ember látja, ha egy elektronikus alkatrész nincs megfelelően csomagolva, akkor megsérülhet (ha eladok valamit azt általában az eredeti dobozába csomagolom, vagy úgy, hogyha földhöz vágom se sérüljön meg, nem azon a csomagolás spóroláson fogok meggazdagodni). Személy szerint egy negatív nem érdekel, és egy mondjuk egy 10.000 értékeléssel rendelkező webshopnál még 100 negatív értékelésen is túl tudok lépni, ha náluk olcsóbb vagy éppen vagy csak náluk van az adott cucc. Itt aprón meg vagy 1000- nél több értékelésed és egy negatív, ha valaki emiatt lép túl rajtad, akkor ne bánd, hogy nem üzletelsz vele.
    Jó nekem csak 15 értékelésem van (kb. annyi cuccot is adtam el, na jó 16-ot, de a vevő nem akarta értékelni, én meg nem kuncsorogtam utána, hogy értékeljen, mivel nem üzletszerűen árulok, csak upgradek alkalmával, vagy ha a mechanikus billentyűzet hangos, és kisgyerek mellet nem igazán jó használni :DDD ).
    A szabályok meg mindig változnak, azt el kell fogadni és a sérelmeken meg túllépni (mondjuk kíváncsi lennék rá, hogy az adott tagot miért tiltották ki, mondjuk ez igaz a magasabb rangot elértekre is, akik repültek).

    Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)

Új hozzászólás Aktív témák