Új hozzászólás Aktív témák

  • qnadam

    veterán

    válasz tserrof77 #115876 üzenetére

    a billentyűzetek valahogy kihozzák a furcsát az emberből. billentyűzetes topik:
    helló, keresek valami minél thinkpadszerűbbet, teljes kiosztásút, numpaddal, hatos csoporttal, mindennel. akkor ollósat nézz, pl ezt a rapoot. köszi, ez majdnem jó, csak épp numpad nincs rajta. akkor nézzek valami ollósat. okköszi.
    elmentem boltba próbálgatni, találtam egy logitechet, ami tetszik is, ergonómikus is, ollós is, kényelmes is. megvettem, beírtam hogy ez lett, nekem tetszik.
    deee ez drága, hát feleennyit se ér! oké, mit kellett volna vennem, ami megfelel a fentieknek? hát kicsit többért valami jó mechanikusat, pl ezt! oké, de a bótban kipróbáltam azokat is, és nem tetszettek, meg numpad sincs rajta, amit vettem, az meg tetszett, és azon meg van. deee a mechanikus sokkal jobb! értem, biztos sokkal jobb, de olyan mechanikusat nem találtam, ami olyan érzés, mint egy ollós, ollósat viszont találtam olyat. de a mechanikus akkor is sokkal jobb, meg azon hotswappelni is lehet a kapcsolókat, ami fantasztikus, mert ha elromlik egy gomb, rögtön tudod cserélni! meg tekerős gombja is van, meg a polling rate-je is négyszer akkora! meg lehet csinálni makrókat!
    oké, de nem akarom cserélgetni a gombokat, soha nem romlott el nálam, ha meg de, akkor így jártam. tekerős gomb nem kell, a polling rate magasról nem értekel, makrókat meg csinálok szoftverből, és akkor a laptop saját gombjaival is menn fognak. ja és nincs rajta numpad meg hatos csoport. deee tök jól meg lehet szokni a numpad hiányát, és közelebb lesz az egér! ez remek, de nem akarom megszokni, egeret meg alig használok, mert helyette rajztábla van baloldalt. deee akkor meg több helyed lesz az asztalon!!

    [ Szerkesztve ]

    istálló? gazemberség? hupákolás?

Új hozzászólás Aktív témák