Új hozzászólás Aktív témák

  • Kalandor

    HÁZIGAZDA

    LOGOUT blog (1)

    válasz Chaser #14853 üzenetére

    Csalók száma is nyilván nőtt, de már kb nincs aki foglalkozzon velük, mert ovis dolgokkal vannak lekötve a moderátorok.
    Sokkal kevesebb csalónk van, mint más oldalakon. Egyszer végignyálaztam a jogifórum.hu és az egyik legnagyobb etémájú FB-s csoportot egy nagyobb időszakra, és kb. minden 30-50. bejegyzésben volt hardveraprós kapcsolat. Messze jobbak vagyunk még mindig a Deáknék vásznainál.

    Amennyiben a moderátoroknak nem azzal telük kb az egész napja
    Egy üzletrontás elbírálása gyors és rutin feladatokat, nem azok viszik az időt. Az utolsó 100 jelentésre kerestem most rá és 0 darab üzletrontás volt benne. Sajnos ezt nagyon rosszul hiszed, nem ezzel megy el az idő!

    esetleg kikérjétek régebbi tagok véleményét
    Nem ismeritek a környezetet, amiben megkötözve táncolunk, hogy milyen lehetőségeink vannak (anyagilag, jogilag, hatóságilag, stb.). Én próbálkoztam párszor ilyen ötletbörzével, de miután értékelhető ötlet nem jött be, ellenben elszabadult lakossági fórummá vált a hely, én pedig nettó 2 munkanapig kérdésekre válaszoltam és a "ha már megkérdeztetek, akkor legyél szíves válaszolni a felvetésemre vagy megsértődök" hozzászólásokra válaszaimban lelkeket ápolgattam és magyaráztam a dolgokat (vagy nem, mert éppen emberileg nem voltam olyan állapotban és akkor persze én voltam a szar, hogy kussoltam vagy csak azt mondtam, hogy nem).
    De elment egy halom időm, és nem hogy előrébb, hanem hátrébb jutottam :( Ezt persze lehet úgyis nézni, hogy a büdös dög a magas lóról meg se hallgat bennünket, de gondolj bele, puszta logikával, nekem lenne a legkényelmesebb(!!!), ha valaki okosabb helyettem bogozná a gordiuszi csomókat.

    Viszont ez megint azt szüli, ha pl csaló az illető ki tudja még meddig marad játékban, mert egy tag nem tette közé.
    Ha valaki csaló, akkor jelentik és egyből likvidáljuk vagy kivizsgáljuk.
    Ha csak gyanús, hogy az, akkor is jelentik, ezt is megnézzük, de persze sokan egyből beírnak a hirdetéséhez is, addig is látják mások. A jelentések átlagos feldolgozási ideje 30-60 perc alatt van, bruttálisan jó, én amikor máshol leadok ilyen jelentést vagy soha nem jön visszajelzés vagy hetek múlva...

Új hozzászólás Aktív témák