Új hozzászólás Aktív témák

  • MK VII

    veterán

    válasz kenwood #20936 üzenetére

    Mi az egyenletben az alma és mi a körte? Vállalkozást hasonlítok vállalkozáshoz, céget céghez, pénzforgalmat pénzforgalomhoz.. Vagy Te tudsz egy másik összefüggésről is ebben a dologban amiről én nem?
    Igazat adsz, de mégsem.. Mi a mégsem? Mit nem értek azon, hogy a vállalkozás nem csak a pénzről szól hanem a vásárlók elégedettségéről és arról, hogy jó szájízzel jöjjön vissza legközelebb is vásárolni? Ebbe még mit lehet idekeverni amit én nem értek?
    Nincs egyetemi végzettségem, sőt érettségim sincs.. Lehet ez a probléma? Nem tudok belelátni a számok bűvös ismeretlenjébe amibe Te igen?
    Egy szakember vagyok, szakiskolai végzettséggel. 5 évesen kulcsot másoltam és elemet cseréltem. Apu 7 évesen rám bízta az órásboltot mikor volt pár órás dolga. Így nőttem fel. Engem nem érdekel a közgazdaság.. Egy tipikus józan paraszti eszű emberként állok a kuncsaftokhoz és a kollégákhoz.. Ha normálisak velem én is az vagyok, ha nem adják meg a tiszteletet akkor én nem tisztelek..

    Tehát akkor ezek után, Te miről is próbáltál beszélni? Hogy sajnáljuk már szegény multikat meg több milliós bevételű cégeket akik megölik a kisvállalkozókat akikben még van emberség?

    Félreértés ne essék semmi személyes, csak nem értem, hogy miért nem érthető az amit próbáltam közölni és miért kell más irányba terelni a lényegét, és próbálsz másról beszélni..
    Többen értették miről beszélek.. Te meg közgazdasággal jössz holott csak józan ész kell hozzá..

Új hozzászólás Aktív témák