Új hozzászólás Aktív témák

  • MK VII

    veterán

    válasz Chaser #34720 üzenetére

    Nem csak pesten vannak elmebeteg árak... Amelyik településen egyetem van ott egyből 50%-kal drágábbak az albérletek...
    Itt Veszprémben, bár gondolom máshol is ez a trendi, hogy egymásra licitálnak a bérlők. Gyakorlatilag ezzel buzdítva a minél magasabb árakra a tulajdonosokat.
    Egyik haver akart bérelni egy másfél szobás lakást. 65+rezsi lett volna... Volna. Meg is beszélte az emberrel a haver, hogy másnap viszi a kauciót és megírják a szerződést..
    Másnap délelőtt hívja a tulaj, hogy sorry, de 80-ért van rá egy egyetemista... Odament és kérdőre vonta, hogy akkor most mi van.. Mikor ott volt nála akkor a szeme előtt hívta megint egy másik egyetemista aki 90+rezsit ajánlott érte.. Egy lepukkant panleszszarról beszélünk.. Természetesen kiadta neki.
    Bármit kifizetnek az egyetemisták, ha közel van az egyetemhez, hogy a zsíros picsáját ne kelljen hosszan cipelnie... Anyu meg apu természetesen megfinanszírozza akkor meg neki mindegy, hogy 60 vagy 100 ezer az albi.. Leszarja...
    Na szóval itt Veszprémben ezért magasak az albérlet árak, mert felveri a sok hülye bérleményt kereső.. Abba nem gondolnak bele, hogy ők generálják az áremelkedéseket, aztán meg panaszkodnak, hogy a csillagokban vannak az árak...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák