Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz customer114 #37247 üzenetére

    Szerintem meg kár lenne érte, bőven van azért olyan hsz, amiken jókat tudok röhögni. Az, hogy mind ilyen legyen, az szvsz nem reális elvárás.
    És azért bőven van itt olyan beszélgetés is, ami egy az egyben az aprókhoz kapcsolódik, akár vevői, akár eladói oldalról.
    Szóval szerintem de, kár lenne érte, pláne ha azért lenne bezárva, mert van két-három ember, aki sokadszori figyelmeztetésre se bírja felfogni, hogy a fórumon a rasszizmus nem pálya. Egyszerűen nem bírom felfogni, komolyan. Ha annyira ellenállhatatlan a késztetés, álljon fel a géptől, torna jelleggel csináljon három karlendítést, verje ki, vagy valami, oszt kész.
    Nem akarok álszentkedni, ha őszinték akarunk lenni, mindenki rasszista egy valamilyen szinten, csak van aki megérti, hogy ezt jobb benn tartani, pláne, ha a hülyeségemmel sok más embert megszivatok. :(

    Mondjuk, azt is tegyük hozzá, hogy a kollektív büntetéssel se értek egyet, nem értem, miért kéne az egész topikot bezárni pár ember miatt. Hsz törlés, moderátori elbírálás szerinti kényszerpihi az emberkének és meg van oldva.

    +1: Más is felvetette már, nem lehetne ebben a topikban is topikgazda valaki, hsz-törlési/esetleg topikbeni ideiglenes banhammer joggal? Hol lehet ezt intézni, szívesen vállalnám, napi párszor úgyis idenézek, sok melót meg nem jelentene az a heti két rasszista megnyilvánulás.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák