Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Trailblazer #46827 üzenetére

    Ezzel a szófordulattal arra utal, hogy SZEMÉLYES találkozón lehet és hajlandó alkudni. Azon kívül nem nagyon, tehát csak élőszóban.

    Amúgy a vicces rész nem is ez, hanem: "talp nélkül van így használom"

    Mivel ez a csávó kb. hetente rak fel ilyen és ehhez hasonló szöveggel tévéket és egyéb dolgokat tehát ezeket tuti nem személyes használatra szerzi be, kb. olyan mint egy orgazda.

    Van egy másik fickó, aki szintén heti rendszerességgel tesz fel tévéket de ott nagyjából tudom, hogy jut hozzá a tévékhez:
    Németországból megveszi az ott réginek számító 3-5 éves tévéket (amiket ott már cserélnek és mivel NEM nyerészkedni akarnak mint nálunk mikor bolti áron akar eladni valamit, ezért olcsón hozzájut, és sok modellre rákerestem már amit árul és a nagy része itthon nem is volt forgalmazva csak német boltot hoz fel linkre) és ezeket árulja itthon ahol ugye 3-5 éves tévé még vállalható.

    Most néztem amúgy ez a tévé kb. 4 éves lehet bő éve forgalmazták utoljára akkor volt 340 ezer most már 150k-ért is lehet ilyen tévét venni újonnan, igaz az nem 3D de ez a plusz funkció szerintem egy fabatkát sem ér.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák