Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    Nekem amúgy nem csak a hirdetésekkel, hanem a szállítással vannak hülyétkapok reakcióim. Az, hogy az eladó variál orrba-szájba meg hisztizik mindenért már szinte természetes. Neki így nem jó, neki úgy nem jó, ő úgy nem adja fel.... Akkor miért nem írja oda hogy csak személyes.
    A másik a címzet fizet, azt is előszeretettel használják, mert biztos olyan megbízhatatlan vagyok hogy ő fizesse a postát, inkább a nyakamba varrja a +ezrest. De azt egyik okostojás se tudja, hogy ha tényleg olyan volnék és nem veszem át, akkor visszamegy és őneki ugyanúgy ki kell fizetnie az ezrest hogy visszavehesse, szóval kitörölheti vele, ha azt hiszi így bebiztosítja magát. Ilyenkor mikor ezt közlöm, akkor még fel is háborodnak.
    Ez a végtelen hülyeség, mikor leírom pontosan milyen csomagba, hogyan adja fel, pontosan mennyit kell fizetnie, még azt is odaírom utánvéthez mennyit írjon. És feladja tök máshogy, más pénzekkel, kétszer beleadja a postaköltséget stb.
    A legszebb karrier egy hónappal ezelőtt kb., mikor leírtam hogyan legyen, postaköltség 3k. Erre feladja postapontra kézbesítéssel, de ki mondta? Merthogy spórolt nekem 600Ft-ot vele. Igen, csak én hozathattam ki a postással plusz díjért, természetesen még címzett fizetre is adta fel, így végül lett majdnem 6k a kézbesítés. Jót spórolt nekem.
    És ezt elkövetik a 100+ értékeléses tagok is. De legalább a termékekkel nem volt sose probléma, ha már csomagot feladni nem tudnak sokan.
    És ez ellen nem nagyon lehet védekezni, mert mikor átveszed a csomagot csak akkor szembesülsz vele hogy n+1 aki nem úgy adta fel ahogy kértem...

    A futárokról meg ne is beszéljünk, marha nagyot csalódtam a felfogásukban utóbbi időben. Régen a postát szidtam mindig, most eljutottunk oda, hogy a posta emberibb munkát végez mint néhány futár. Azt a hisztit amit azok is lecsapnak sokszor, mert késtem egy percet, leeset két szem eső a ruhájára emiatt, nem volt nálam apró váltani, kukásautótól nem fért el az utcába és emiatt egy percet várnia kellett stb., inkább postázok több pénzért azok legalább rugalmasak.
    Arról nem beszélve, hogy sok csomagot úgy kaptam szakadtan, mert mikor üres már a kocsi és beveszi 80-nal a kanyart akkor vágódik oda-vissza. Régen pont fordítva volt ez, ma a posta sokkal normálisabb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák