Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz galoslac #56596 üzenetére

    ezt most nem tudom mire.... :)

    viszont a góré véleménye a személyes átvételről és az azt követő reklamálásról, nem pont garos eset, de a lényege ugyanaz:

    "Kvázi kikommentelni tudom az olvasottakat, ez azonban nem elbírálás, senkinek sem adok igazat, hanem elmondom, hogy mi lenne akkor, ha azt feltételezem, hogy az adott fél igazat mond.
    A vásárló megnézte, megvette.
    Alapvetően ha a vásárló személyesen megnézte és megvette, akkor azzal elismerte, hogy az neki és az előzetes leírásnak megfelel, onnantól a reklamációval mi nagyon nem tudunk mit kezdeni, de természetesen rendőrségi feljelentést tehet. Ez fontos, hogy ha mi nem tudunk valamivel mit kezdeni, az nem feltétlen azt jelenti, hogy azt pártoljuk, azzal egyetértünk, az úgy helyes vagy hogy nincs más eszköze a vevőnek az eladóval szemben. Ha nem tudunk vele mit kezdeni, az csak annyit jelent, hogy mi az esetben nem tudunk mit tenni.
    Viszont egyszer lehet tévedni, ha itt valaki azt hiszi, hogy ő mindig csak kitalálja a specifikációkat és majd jól elad mindent este 8-kor a Hold fényénél, az a második ilyen eset után ki lesz tiltva, de akár az első után is, ha bármi gyanús körülmény merül fel (ez egyedi elbírálás, nem akarok példákat hozni, hiszen az tippadás lenne, hogy mire kell vigyázni a sumákolás során)."
    mive 150+ értékeléses tagról van szó - nélkül - ha jól emlékszem -, nem lehet ráhúzni h ezzel mókázik
    nagyon röviden és kicsit spongyolább megfogalmazásban ( :

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák