Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    Akkor mar En is belevau. :D
    Szamomra igazabol csak az a sport, ami a testet es az agyat is megdolgoztatja egyszerre. Ahol farad a tested, levegot alig kapsz, de kozben megis at kell latni a helyzetet, taktikazni, nyomas alatt gondolkodni es gyors donteseket hozni.
    Emiatt nalam se tartozik bele a sportba szorosan se a sakk, se a kocsmasportok, se az e-sportok, de az se, amikor valaki baranyfelhocske alakura gyurja magat a konditeremben.
    Az egy masik dolog, hogy kondizni is jarok, jatszani is, meg videojatekozni is, meg sportolni is szeretek.
    Egy (nem magyar!) foci, harcmuveszet, ping-pong, tollas (nem rohog! rendesen csinalva iszonyatosan gyors es faraszto sport), stb az mind sport szamomra. A sors fintora, hogy ujabban pont hogy sportolni nem nagyon van lehetosegem (az emberek lustak!), ugyhogy marad a konditermezes. :(
    Sakk-boxot is kiprobalnam szivesen, csak az a gond, hogy annyira jol meg tiszta fejjel se tudok sakkozni, de boxolni se, de annyira fun-nak hangzik, hogy szvsz megerne egy elpicsazast.

    A masik oldalrol vizsgalva a dolgot, ha nem ilyen szemmel nezzuk, akkor meg igenis el kell ismerni, hogy rohadt nehez orakon at olyan intenzitassal koncentralni, ami az e-sportokhoz kell, nem veletlen, hogy nagyon kevesen erik el ezt a szintet. Szoval szerintem ket megkozelites van:
    Vagy a gyuras se sport, vagy az e-sport is az. Annyi a kulonbseg, hogy az elsonel az agy van elhanyagolva, a masodiknal meg a test. Szvsz egyik se jobb.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák