Új hozzászólás Aktív témák

  • envagyok

    veterán

    válasz Erdei88 #59068 üzenetére

    Nem hibátlan, de onnantól a vevőé a felelősség.
    De láttad a képet, amit küldött a "beégésről", ezt még a Samsung sem cserélné, mivel normális használattal ez jár. Természetes avulás.
    Ha a csalósban ekkora a szája, akkor miért nem kért több képet, miért nem ment oda személyesen ellenőrizni.
    Én például csak új vagy garis telefont vagyok hajlandó venni, és azt is csak személyesen.
    Múltkor cseréltem le az s7 edget s8+-ra, személyesen elkocsikáztam érte (oda vissza 100km), és átnéztem, leellenőriztem a számokat, átnéztem a garilevelét, beletettem a sim kártyát, átnéztem a szervizmenüt.
    Ezen a képen, amit a vevő küldött (Gondolom ez a legdurvább) nem látni olyan beéégést, amit használt 2 éves cuccnál lehetne reklamálni:

    Ez beégés:

    Más:

    Van egy barátom, akinek segítettem laptopot venni 8 éve, mindig én segítettem neki néha újratelepíteni, mikor elvírusozta, vagy már belassult. Múltkor segítettem neki egy újat venni, mivel hülye hozzá, mondtam segítek eladni a régit. Nem nagy összeg, 10000Ft körüli áron lett meghirdetve nem itt. Buzer@ns vevő nulla helyesírással jelentkezik "hejileg hol", kiköveteli magának, hogy vigyem el hozzá. Mondom jól van, a barátom is sokat segít másban nekem, elviszem. Átveszi, fizet, oda is adtam a pénzt a cimbimnek. Másnak ír, szar a laptop, hibás.
    Csodálkoztam, mert tényleg alig használt megkímélt, általam átellenőrzött cuccról volt szó. 'Aszondja' nem csatlakozik wifire. Mondom ott az az antennás gomb, nyomja be. De erősködik, hogy szar, és ő nem veréb, meg különben is rendőr, aztán lesz ám hajjaj, ha nem megyek érte azonnal, és veszem vissza. Mondom neki, azzal hogy te rendőr vagy, és ilyet írsz, bajba maximum te fogsz kerülni, nem én, koma. De segíteni akartam neki, mondom mi a gond? Nem csatlakozik wifire. Látja a noti a hálózatokat, beírja jelszót, de mégse megy.
    Konzultáltam haverral, mi legyen, azt mondta oké, vegyük vissza. Megint kocsikázok, átveszem, vissza a pénzt. Hazaviszem, és tökéletesen megy a wifi, netezek. Viszont a laptop, bűzlik a cigarettától, ráment 4-5 órám a cipelésre, chates segítségre, többezer forint benzinre.
    Megírnám a gyereknek képel, hogy tesa, megy a wifi, de közben letiltott.
    Szóval a hülyétkapok feeling megvan most bennem a vevők irányában.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák