Új hozzászólás Aktív témák

  • dozso007

    újonc

    Olvasgatom az oldalt unalomból...... Jesszum pepi! Minden moderátornak gratulálok, a birkatürelemhez. Vannak érdekességek rendesen.

    Nálam az vitte régebben a pálmát, hogy mint a viccben, ténylegesen megtörténve: Csörög reggel a mobilom...Felhív az ismerősöm, aki vett egy használt gépet előtte 2 nappal. Telefonba elkezd siránkozni, hogy tegnap este még minden ment rajta, működött, de reggel már nem tudta bekapcsolni. Kérdezem tőle, hogy nem csúszott-e ki valami, zümmögést hall-e a gép felől, vagy valami életjelet ad egyáltalán a gép? Mondja, hogy kimegy mindjárt egy lámpáért, és benéz a gép mögé, nincs-e valami kicsúszva. Kérdem, minek a lámpa? Reggel az asszony leégette a házban a villanykábelt a zárlatos vasalóval, várják a szerelőt....... Azt hittem leesek a székről a röhögéstől.

    Kicsit meg is sértődött, másnap elmentem hozzájuk, kíváncsiságból. Kiderült, hogy a ház régi építésű volt, nem volt rendes védőföldelés. Kikötötték a régi gáztűzhelyet, hogy aznap viszik a frissen vásároltat.... Ekkor derült ki, hogy a régi "mesterember" életveszélyesen oldotta meg a földelést, a gázcsövön keresztül..... A zárlatos vasaló meg tette a dolgát...

Új hozzászólás Aktív témák