Új hozzászólás Aktív témák

  • BiP

    nagyúr

    válasz koko52 #63574 üzenetére

    Nem fognak feleződni/harmadolódni. Csökkenni fog mindenképp, de szerintem csak normalizálódni fog. Max. a harmadával fog csökkenni. Csok meg babaváró most is van, így annak a hatása nem esik ki.
    (de persze nem tudjuk,mindenki csak tippel. Nagyon túl voltak tolva az árak, úgyhogy mindenképp esésre számítok. Hiszen alapból tetőzött, erre még rájött a spóroláskényszer, a válság, az alapvető keresletcsökkenés, stb.)

    (#63575) mpo: Szerintem ez a 7e egész jó. Nekünk is 50x20m a telek (- a ház), de 1,5-2 órát szórakozok a nyírással. (mondjuk van minden, nem lehet úgy haladni, mint egy focipályán).
    Hogy ő gyorsabban végez, az már legyen az ő dolga, nekem 2 óra munkát spórol meg, azaz 3500Ft/óra. (és ebben benne van az is, hogy saját cuccot használt).

    (#63577) mpo: Akkor legyen 5e. De ugye ebben az van benne, hogy ügyesebben csinálja, mint egy laikus (mi).

    mpo+koby11h: És itt most nettó összegekről beszéltek (pl. zsebbe megy)? Mert ha ebből még adózik is, akkor rohadtul nem sok az a 4-5e/ óra.

    (#63584) Piftuka: Igen, mikor leírtam, leesett, hogy ez így valóban nem pontos. Mert agyban valóban fárasztó, hiszen végig koncentrálni kell, ha hibázol, az közvetlenül zsebre megy, stb.
    Tehát ilyen szempontból agymunka. Arra akartam utalni, hogy ezt komolyabb szakmai tapasztalat meg egyetemi végzettség nélkül is elvégezhető feladat. Nem agymunka alatt azt értettem, hogy mégsem egy lakópark megtervezésével vagy egy vállalatirányítási rendszer kialakításával megegyező kvalitásokat igényel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák