Új hozzászólás Aktív témák

  • Migráns

    csendes tag

    válasz koko52 #63616 üzenetére

    Nálunk is van jó pár HO-s, többségük a mostani időknek megfelelő erkölcsi tartással rendelkezik.

    Amikor bevezetésre került a mi cégünknél is a HO, szinte kiürültek az irodák. Kihalt lett a nyolc emeletes irodaház, a részegységeknél kis- és középfőnökök, adminisztrátorok, titkárnők, a különböző munkavédelmi, adatvédelmi, tűzvédelmi, egészségügyi, stb. team tagok hosszú-hosszú sora ítélte meg hirtelen úgy, hogy az ő munkaköre otthonról is kiválóan ellátható. Megszűnt a vállati étterem húspiaca - a " Ki tud mélyebb dekoltást villantani? " és a " Kinn a seggem a miniből! " ebédidő ( 11.00 - 16.00 ) színesítő versenyt egyelőre felfüggesztették.
    Mi - akik önszántunkból bennmaradtunk - élveztük a hirtelen jött főnökség-mentes belső szabadságot. Dolgoztunk tovább, belenyugodva a " Miértünk nem kár! " igazságába!
    Hetekig ment így a vállalat, termelékenységünk mindenki szerint javult.
    De két hete pénteken beütött a ménkű!!

    Körlevél jelent meg , miszerint a külföldi leg-leg-leg vezetés 15%-os bónuszt fizet azoknak, akik a vészhelyzet ellenére - legalább egy meghatározott minimum óraszámmal - kitartottak a helyükön!
    Szerinted a következő hétfőtől kik jöttek be reggel hatra, és maradtak este tízig - öt napon át - hogy meglegyen a minimum óraszám, és ezzel a +15% ? :DDD :DDD

Új hozzászólás Aktív témák