Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz KROK640 #73473 üzenetére

    "De az, hogy kapzsi majmok terhelik vele a környezetet és a gazdaságot,"

    Gondolom te nem veszed ki a magad derekas részét a fogyasztói társadalom nyújtotta előnyökből. Ha már biológiai lábnyomokról van szó. :U

    "csakhogy csakis elméletben nagyobb vagyonuk legyen, annak semmi értelme."

    Amit árucikkekre, szolgáltatásokra be tudsz váltani, abban semmi elméleti nincs. Gyakorlatban vásárolsz, fizetsz vele. Vagy a bankszámládon található összeg is elméleti, mert nincs előtted kápéban?

    "Arra már ki sem térek, hogy gyakorlatilag el nem végzett munka, és meg nem teremtett értékekből jön létre kvázi a "semmiből" a pénz, így ennek fedezete is érdekes kérdés."

    Azért ahhoz, hogy úgy bányássz kriptovalutát, hogy abból normálisan meg is élj, nem kis összeget kell letenni az asztalra (magyar viszonylatban pláne), mert ugye a farmot nem a Jézuska hozza. És nem is ő fogja felügyelni, karbantartani, az esetlegesen meghibásodott elemeket cserélni, amit megintcsak nem két szép szemért és egy baráti kézfogásért szoktak megtenni az emberek. Plusz ott van a rizikó is, csakúgy, mint a kereskedelem bármely formájánál.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák