Új hozzászólás Aktív témák

  • Astroboy

    őstag

    Eladó ingatlant keresek, VÉGRE találtam egy őszinte hirdetőt:

    "Bármennyire is próbáltam, kulturáltan leírni az ingatlan állapotát, helyzetét, mégis csodavárók rabolták a drága időmet. Úgyhogy, most akkor egyértelműsítem a dolgokat:

    1. Hitelt, Te erre nem fogsz kapni. Ugyanis a meglévő megosztást még egyszer nem fogják aláírni a szomszédok. Mindegy, hogy mi az oka, mert azt mondom, azért.
    2. Új házat nem építhetsz rá, mert ahhoz engedély kell, amit az egyik szomszéd nem fog aláírni.
    3. Az ingatlan állapota SZAR. Nem tisztasági festés kell, meg járólap csere. Full felújítandó. Ugye nem gondoltad komolyan, hogy rühes 30 misiért megkapod Budaörsön álmaid otthonát? Az a baj, hogy tudom, hogy komolyan gondoltad.
    4. Megtekintés 10 000 Ft ellenében lehetséges, amit a vételárból elengedek. Ennyibe kerül az időm, amíg ott vagyok, és sokszor annyiba, hogy kitakarítjuk.

    Ingatlanosok akkor keressenek, ha ők maguk akarják megvenni. Semmi szükségem nincs rá, hogy hazugságok tömkelegével próbálják rátukmálni ezt a romot, a szerencsétlen érdeklőkre."

    Hát erre csak annyit mondok, hogy :C

    Ezt persze meg is fordíthatnánk, sok eladó ugyanis kép nélkül / 1-2 képpel + eltitkolt hibákkal árulja az omladozó túlárazott sz@rját, ami persze csak akkor realizálódik mikor az ember személyesen megtekinti.

Új hozzászólás Aktív témák