Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz BiP #83158 üzenetére

    Én pl kb semmit sem szoktam hitelre venni, mert úgy mindig drágább.

    Na igen, sokaknál látom ezt, hogy rengeteg apró szarságra szórják a pénzt (de barátnőm is, most cigike, most kávé, most joghurt, most ez meg az és neki is simán összejön a napi 1500-200ft).
    Egyszer megnéztem egy videót, amit - ha megnézel rögtön gazdagabb leszel - valójában arról szólt, kb 10 pontban, hogy hol folyatod el a lóvédat. Nos kb egyik pont sem volt rám igaz, (ilyenek meg főleg nem, hogy ne újonan vegyem meg az autót és társai, jelenleg autóm sincs XD) de benne volt a délelőtti croissant, a nem létező kávém, a nem létező napi fél doboz cigi és még sorolhatnám... Szóval nem lettem okosabb, de rájöttem, hogy átlag ember brutálisan sok lóvét spórolhatna.
    Ami nekem esetleg olyan, az a hétvégi haverokkal, csajokkal való összeröffenés, de az is megvan 3 ezer/este kajával, szóval az már tényleg olyan, hogy nem érne annyit a pénz amit nyerek vele, mint ennek az elvesztése.
    Szóval kiküszöböltem ezeket a hibákat, de nekem helyette van Tivadarom, Ferim, és Jánosom stb. ami igencsak kemény luxus.

    De pl még említett Zé haveromon is látom, hogy megvan a napi 2-3 automatás kávé, hazafelé taxival, mert nincs kedve BKVzni meg átszállni, hétvégén villanyautó bérlés (greengo és társai), a boltba semminek nem nézi meg az árát csak kosárba teszi, esténként pedig a 3-4 sörike alap, hogy lecsúszik, és addigra kivégzi a reggel vett doboz cigit is... Aztán szomorúan néz, amikor 25-én már egy vasa sincsen, pedig 5-én fizunapon milyen jó volt.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák