Új hozzászólás Aktív témák

  • DBob

    őstag

    válasz Chaser #86152 üzenetére

    A telefonnal az a bajom, hogy akivel üzenetváltással nem tudom lebeszélni 4-8 üzenet alatt, azzal telefonban sem fogok tudni mit kezdeni. Legutóbb egy HP monitor eladásakor mentem abba bele több üzenetnyi nyúzás után, hogy hívjon fel a srác. Az lett a vége, csak üzenetben kellett neki megírnom dolgokat, mert "most nem tudom lejegyzetelni".
    És még aznap négyszer felhívott, hogy "akkor most indul, jó?" "mindjárt ott vagyok jó?".
    Egyébként miután megérkezett a srác, a verbális kommunikációs képessége mintha helyrejött volna.

    Ezt a próbagaranciás dolgot sose értettem. ~1999 óta adok-veszek dolgokat az interneten (nem jut eszembe mi volt az első, erre szakosodott weboldal, még jóval a Vatera előtt...), de vagy úgy vettem át dolgot, hogy kipróbáltam az eladónál, vagy olyan volt a tétel jellege hogy "vakon" megbíztam az eladóban. Olyan is volt, személyes találkozásnál / hirdetésnél gyanús lett az illető. Nem alaptalanul.

    Eladtam kb. 2 hónapja egy tápegységet, érte jött munkahelyhez az illető. Valami gond van a párja gépével, néha lefagy, stb. Tápot még nem cserélt, hátha ettől megjavul. Elvitte, 1-2 nappal később szól, hogy nem jó a táp, nem indul el vele a számítógép, visszahozza.
    Jó, hozza vissza, tudom a táp jó, és tudom, hogy le is van fotózva a szériaszám. Visszahozta a tápot, ugyanazt hozta vissza, esküszik hogy nem indult vele a gép, hibás a táp. Mikor megkérdőjeleztem, tudta-e mit csinál, kikérte magának, IT-s ember, gépeket szerel, a táp a hibás.
    Felvittem a laborba, rádugtam több gépet, minddel ment gond nélkül. Következő jelentkező elvitte, visszajelzett minden rendben... no comment.

Új hozzászólás Aktív témák