Új hozzászólás Aktív témák

  • BiP

    nagyúr

    válasz KROK640 #87853 üzenetére

    Nyilván.
    Pedig a cargo nyeresége némiképp fedezte a személyszállítás deficitjét. De nyilván a haveroknak azonnal kellett pénzt csinálni belőle, úgyhogy eladva.

    #87855 KROK640 : Pedig ha kicsit figyel az ember, azért a tippmixben nagyobb esélyek vannak, mint bármelyik lottóban :)
    És ha kicsiben csinálod (pl. heti fix összeg, ami fölé nem mész), akkor nem is bukhatsz váratlan összegeket. Csak ehhez követni kell a sportokat.

    #87859 KROK640 : Azért ez az évi 32ezres OTP számla elég extrém dolog. Vannak ennél olcsóbb csomagok is.
    Jó, én is sajnálom, hogy a zéró számlákat kivezette már mindenki, de nem ebből a 32e-ből kell kiindulni. Rád akart sózni egy durva csomagot, nem sikerült, inkább átlendített a ló túloldalára.

    #87864 KROK640 : Lottó alapítvány: szerintem ez valami piramisjátékos átverés inkább, nem?
    Vagy eladja az adataidat, és az abból bejövő pénz egy részét osztja vissza. Franc tudja, de hogy nem kerek, (így ismeretlenül), annyi szent. Nincs ingyen ebéd.

    #87868 Flecha : Én se használok SMS értesítőt, felesleges pénzkidobás. Ha költök, akkor úgyis tudok róla, felesleges egy 30-50Ft-os SMS-ben is a tudtomra hozni. Ha fizut kapok, azt tudom, mikor jön, felesleges lesnem.
    1-2 havonta ránézek, volt-e gyanús mozgás, aztán ennyi.

    #87873 hcl : kaparós: nemcsak hogy tiszta mák, de természetesen úgy van kitalálva, hogy annyi nyeremény van, hogy a kiadó mindenképpen profitos. Szóval jól nem jöhetsz ki belőle, csak ha valóban mákos vagy.

    #87878 F.E.K.. : Még egy indok, ami megerősít abban, hogy jó ötlet volt anno (>15éve) eljönni onnan (OTP), és átmenni Axához. Onnan nyilván el kellett jönni, amikor lejtmenetbe kapcsoltak, azóta K&H, meg vagyok velük elégedve.

    #87890 Chaser : Ami azóta minimum plusz.
    Az eredeti minimumban még nem volt tranzakciós adó, de azt kivezették, és idővel az ügyfeleket is átrakták a minimum pluszba (hogy rohadjanak meg). Én is ebben vagyok amúgy. Bár agyalok rajta, hogy feljebb lépjek, mert azzal is 0 lenne a havidíjam, de ez a havi 2-2 utalás/csoportos, ami a csomagban van, kevés sajnos. És az eseti levonások díja azért nem kevés.
    Egyszer össze akartam számolni, mennyi megy el ilyenekre, de még nem jutottam el oda. Havi párszáz Ft mindig van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák