Új hozzászólás Aktív témák

  • BiP

    nagyúr

    válasz hcl #89012 üzenetére

    Én egy core2 félkonfigot inkább egyben adtam el. Ahogy kiszedtem sógornő gépéből, úgy adtam tovább. (procihűtővel rajta, memóriák bent). Mert úgy még ment.
    Csávókámnak csak a lap kellett volna, de inkább elvitettem vele egyben. (ő volt az, aki megkérdezte, hogy ha átrakja bele a procit meg a vinyót, akkor megmarad-e minden adata).
    Szóval úgy voltam vele, hogy csere előtt próbálja ki, hogy nála is megy-e rendesen, mielőtt Tivadar2 sztori lenne belőle. De azóta nem válaszolt még, úgyhogy vagy minden rendben van, csak leszarja, vagy azóta nem tudott működő gépet varázsolni, és nem tud írni :)
    Most izgulhatok, felbukkan-e a nevem valami feketelistás topikban user error miatt :)

    #89013 opr : Ha egy kicsit bonyolultabb dolog, amiben együtt kell dolgozni valamit a problémán, ott ez a módszer az én tapasztalatom alapján is működőképes, és elégedettséget szül.
    De amikor messziről látszik, hogy arra fog kifutni az egész, hogy ő nézett be valamit, és ráadásul úgy kezdi, hogy minket hibáztat, és még ki se derül, hogy érdemben mi a problémája, ott nem akarok sok energiát pazarolni az ügybe.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák