Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz berek21 #98480 üzenetére

    Az utolsóhoz :
    nem csak egy írástudatlan barom, de amit állít az szemenszedett hazugság. "szlszerint".
    Ebben dolgoztam évekig, (plusz öt különböző plazmaközpontban összesen több mint 250 adáson vagyok túl) és amit ír, hogy 10-20× szúrják meg az képtelenség! Egyszer szúrhat, ha sikerült, sikerült, ha nem, akkor nem. Egyes helyeken ilyenkor felajánlják a másik kart, hogy megpróbálják, amit a donor elfogadhat vagy nem. Nincs olyan hogy 10-20× szúr. Olyan van, hogy szúrás után igazgatja a tűt és pokolian tud fájni, de új szúrás nincs.
    Azt már ne is mondjam, hogy ha mélyen van a vénája akkor eleve alkalmasságin kiszűrik, meg hogy szúrás előtt nagyon alaposan vizsgálódnak, mert nem lehet többször szúrni. (Általában kamera is van)
    Megjegyzem rengeteg ilyen szinten írástudatlan elem járt oda, mert segélykiegészítésnek baromi jó (45-60 percért 8000ft, akár hetente kétszer --- havi szinten, a bónuszokal együtt, 70-80 ezer ft is bezsebelhető), aztán a legtöbb azt sem tudta merre van arccal előre, vagy épp miért tiltjuk ki. Sokaknak olyan egyszerű dolgok értelmezése minthogy jövőhét csütörtökig nem jöhet, vagy nem kéne szalonnát enni plazmaadás előtt sem ment ...
    Egyébként ezeknek a "rejtett erőforrás"oknak valójában ez a legjobb kihasználási módjuk.

    Egyébként meg ettől egy helyesírási szótár leöntötte magát benzinnel, és öngyilkos lett...

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák