Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz BiP #99337 üzenetére

    6800 nincs, csak melléütöttem és 7-es helyett 8-ast írtam :(
    Na 3090 elment, de abban csak résztulajdonom volt. Összességében buktam rajta egy 5-öst :( Az vígasztal, hogy messze én buktam rajta a legkissebbet a tulajdonosi körből. A 6700XT is pont elment, alkuval, nem volt olyan nagy dobás mint reméltem, kemény 4500ft haszon volt rajta. Az 580-ason egyetlen 1000-es lesz, de ott más a business mert majd egész gép csinálás lesz belőle, és a beszerzés mellett a szererlésen telepítésen is realizálok valamennyi hasznot, úgy számolom, hogy mire kulcsrakész a történet, egy tizenpárezer hasznot tudok belőle realizálni, csak még a tervezéssel sem állok túl jól, ugyanis keret mértékének megállapítása folyik, de legalább azt tudom mire kell majd. (munkás és gamer gép lesz)
    Az RTX3080 viszont tényleg aggódós történet, mert 245-be jött, 270-be állapodtam meg vele, de január óta áll benne a pénzem. Szerintem az lesz, hogy kap még 1-2 hetet aztán ha nem jön akkor eladom másnak. De pont azért lenne jó neki eladni, mert az árakat elnézve különben kb pont akkora bukta lesz rajta mint amekkora hasznot akartam.
    570 8GB marad teszt/tartalék kártyának vagy ha valaki hirtelen ad érte párezerrel többet mint amennyibe jött, akkor viheti, doboza mindene megvan. Bár ezt inkább megtartanám.
    RTX3060 visszakerült a gépbe nemrég az meg gyakorlatilag mosta fő VGAm.

    #99343 Armagedown : egy db VGA van konkrétan a "nyakamon" a 3080-as. Lásd a fentebbi írásomat.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák