Új hozzászólás Aktív témák

  • zolika0424

    újonc

    Sziasztok! Nekem sajnos volt rossz tapasztalatom az Aliexpress-el kapcsolatban. Fb-on benne vagyok 2! Ali-s csoportba is, de a problémámra nem kaptam hasznos választ. Tavaly regisztráltam rendeltem róla ezt-azt, pl telefont is. Hozzáteszem a rendelésekkel minden rendben volt megérkeztek stb. Viszont(és most jön a lényeg). Egyszer csak kiírta, h abnormális az account-om és letiltott. ezt alis posztomból:
    "
    Belépés:Nincs elfelejtve jelszó meg semmi!
    Kiír egy hibaüzenetet, h érvényesítsem a fiókom.Többször rendeltem eddig, semmi probléma nem volt! Elhúzom a verify slider-t.Ok.Captcha ok.Írjam be a telefonszámom amire jön a visszaigazoló kód.Beírom. Soha nem jön sms a telóra! Írtam emailt nekik. Visszaírtak, h érvényesítsem. Na de nem jön sms!Más módszer nincs. Törölni nem tudom a fiókot, mert ahhoz be kellene lépni. Chatrobot, customer service kilőve, mert ahhoz be kell lépni a fiókba. Írtam nekik egy emailt, jött egy automata email. ennyi . Nem is foglalkoznak vele..
    "
    Egy alkalmazással(ami törli a weben lévő fiókokat)megpróbáltam kitörölni az account-ot, de nem lehetett. Na mármost "bennragadt" egy fiókom, bankkártyaadatokkal stb, szóval érzékeny adatokkal. És jó lett volna kitörölni.
    Ha itt vki erről tudna hasznosat mondani megköszönném.

Új hozzászólás Aktív témák