Új hozzászólás Aktív témák

  • zsiz

    őstag

    amúgy amit megvesztek, az kell is nektek vagy csak "vegyünk valamit, aztán jó lesz"? :U mert én pl semmi értelmeset nem látok mostanában, már az előző snap-up is elég gyenge volt szerintem, de a mostaniból is csak egy körömcsipeszre mentem rá, de mint később kiderült, kár volt, akció nélkül olcsóbban linkelte itt valaki.. :DDD annak meg pláne nem látom értelmét, hogy valaki már a 4.-5. powerbankot rendeli.

    ami augusztusban volt, az igen, azon én is vettem csomó cuccot, amiket használok is. igaz többnyire apróságok de a "snap-up élmény" is megvolt, meg vettem is valamit, ami még ráadásul hasznos is.. és még mennyi minden volt amit szerettem volna és jó árban is volt, csak nem jött össze.. most meg nem is próbálkozok, mert lehet, hogy összejönne, de minek? azért hogy én is elmondhassam, hogy van powerbankom, piston fülesem, blitzwolf töltőm, stb.. aztán meg ott porosodjanak a szekrényben? :D (persze aki használja az vegye, de nekem pl ezek feleslegesek.)

    személy szerint nekem jobban bejönne, ha több olcsó cuccot tennének ki. nem az, hogy kitesznek egy telefont 100$ körül, hanem legyen helyette mondjuk több, de kisebb értékű valami. de lehet, hogy ez csak az én véleményem. :R

    Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Új hozzászólás Aktív témák