Új hozzászólás Aktív témák

  • zsiz

    őstag

    A mai adag:

    [kép]

    1. Röppentyű, még nem próbáltam reptetni, de világítani világít. Azt a 3 Ft-ot megérte, már csak az öröm is, hogy újabb csomagom jött Kínából :) 12.03.-án rendeltem, 41 napot jött.

    2. Oral B fogkeféhez pótfej. [link] Snap-up-ban vettem 11.23.-án, ez 51 nap alatt ért ide (SG post). Nem eredeti, de tökéletesen passzol a fogkefére. Majd kiderül milyen hatékony és mennyire tartós. 0.99$-t (290 HUF) ez is megért :)

    3. Pici ajtózsanérok. [link] Akarok óratartót csinálni, meg a dugókulcs készlet doboza is megadta magát, ilyesmihez rendeltem. Egyelőre megy a fiók aljára, ilyen hidegben nem barkácsolok kint. 12 db van benne + mindegyikhez 4 apró szeg + még 2 szeg tartalék. (Ezen meg is lepődtem, nem rémlett hogy egyáltalán jár hozzá.) Elég pici, mondjuk tudtam csak nem gondoltam, hogy ennyire.. lehet, hogy eggyel nagyobbat kellett volna rendelni, de jó lesz ez is. 1$ (294 Ft) volt 12.15.-én. 29 napos időt futott sima China Post-tal. A 100Ft-ost nem a postás hozta, csak viszonyításképp raktam oda :)

    Mindet rendelés után egy nappal már fel is adták a borítékok szerint, úgyhogy azon nem múlt semmi.

    Fogynak a csomagjaim, már csak 10 van úton :D A legrégebbi 11.11.-i rendelés, de erre már nyitottam dispute-ot, utána a következő 11.30. és ha ezek megjönnek, akkor el is fogytak a novemberi csomagjaim.

    Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Új hozzászólás Aktív témák