Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz retesz147 #95835 üzenetére

    Elfogadom, de én kiskorom óta óramániás vagyok. 14 éves koromban a megtakarított pénzemen egy sépci sorozatú órát vettem, ami azóta is megvan, rendben működik majd' 25 éve. Persze van még pár másik órám is. Nekem az óra fontos, hogy eleganciát sugározzon. A Martian Notifier még a sportos kategória számomra. Így egy ilyen külső labdába sem rúghat nálam, mikor óráról beszélünk. Ha pedig sporteszközként gondolok rá, akkor más gyártók termékei ugranak be, akik azért komolyabb eszközöket raknak le az asztalra (barátaim ilyeneket vettek, csak nekem nem felel meg a külső. Inkább használok futáshoz és hegymászáshoz telefonon szoftvert).
    Persze így a Magas-Tátra hegymászásnál nem volt nálam külön óra, csak miband 2, míg náluk volt garmin és tomtom, de végül mégis a telefont néztük (főleg mivel hibás volt a Decathlonban vett térkép :((( )

    Szóval nekem az óra nem lehet más, csak hagyományos kinézetű. (Ha pedig valakinek zseniális órásra van szüksége, a Schell órást keresse fel, emelem kalapom előttük. Mikor egy régi órámnak kellett egy már nem kapható alkatrész, a mester készített egyet hozzá. Az igazi régivágású órásmesterek egyike.)

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák