Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonio989

    csendes tag

    Sziasztok! Péntek óta csatlakoztam én is az S20 FE 4G tulajok sorába. Szintén S7 edge--ről váltottam, ahogy elnézem sokak kitartottak mellette, én is szerettem jó teló volt de az akksija már nem az igazi sajnos.

    Ghost touchot nem tapasztaltam így ez orvosolva lett sztem. A "fényérzékelő" ami ugye az első kamera Android 11 frissítése előtt még ugrált, de ezt is csak egyszer tapasztaltam, amikor félhomály volt a szobában. Frissítés után ezt se tapasztaltam. A frissítések során tapasztaltam melegedést a készülék felső részén, de 3 updatet tolt fel majdnem egymás után. Alapjáraton nem melegszik a telefon. A menü s7 edge után furcsa még egy két dolgot nem tálaltam meg elsőre, de android 9, 10 kimaradt nekem szóval ez az én bénaságom :D

    Akkumulátor még tanulás alatt van, szóval erről még nincs konkrét infóm, de sógornak szinten ilyen telefonja van. Reggel leveszi a töltőről és sok esetben este 6 kor még 60% környéken van de Ő 60 Hz-en használja.

    Ujjlenyomat olvasó király sztem 2x vettem fel a bal hüvelykujjam egyszer a jobbat (3-at lehet max felvenni) eddig gyorsnak érzem.

    Hatalmas előre lépés S7 edge után szóval ajánlom én is a telefont. :C

Új hozzászólás Aktív témák