Új hozzászólás Aktív témák

  • World-Soft

    senior tag

    Na csatlakoztam én is a csapathoz, miután pénteken a tartalék telefon is beadta a kulcsot. Szerencsére az ország egyik utolsó ködös kék színűjét sikerült megtalálnom még a bezárások előtt.
    Szerencsére olvasgattam előtte a csoportot, így tudok pár dolgot amiért nem kell rögtön még megijednem. Pl. az akkumulátor először még tanuló fázisban van. és társai.

    Viszont pl. az ami nem tetszik az S7 edge után a alkalmazás váltó, ami szerintem sokkal felhasználóbarátlanabb. azt nem lehet visszaállítani?

    A másik, hogy töltés alatt folyamatosan írja, hogy tart a tölts. Ezt hogy lehet kikapcsolni, mert 1 beégett képernyő után ezt nem igazán szeretném ott látni...

    A kamera appban hol tudok én kézzel a kamerák között váltani? Tetszik, hogy van sok okos feature amit szintén ki kell még ismernem, de nekem ez is közéjük tartozna.

    Érdemes Android 11-esre váltani? Olvasgattam is pár hibáról amit nekem úgy jött le, hogy egyik vagy másik frissítésből adódik. Ugye most direkt nem raktam még fel frissítést, mert akkor úgy is inkább formáznám a telót utána, és addig most büntetlenül pár napig ki tudom ismerni és ki tudok próbálni olyan dolgot is, amit utána esetleg fogom tudni, hogy az igazi belakáskor már nem tennék fel.

    Köszi a válaszokat előre is.

Új hozzászólás Aktív témák