Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    válasz leslien #4676 üzenetére

    Előkotortam a régi telefonom hogy azzal felvegyem mert komolyan (azt írtam már) screen recorderrel felvéve fél óráig küzdöttem, nyilván nem jött elő. Így elsőre sikerült reprodukálni, lelassítottam ahol elmegy a kép egy kicsit.

    YouTube

    #4677kutga most komolyan ne csináljátok már :N . Nem vagyok sznob, ahogy mondtam az eddigi telefonjaim pont nem érdekeltek hogy milyenek, csak menjenek. Az S20-ra is úgy tekintek mint eszköz, engem nem érdekelnek a marketing bullshitek meg hogy mit tudhatna. Nem is kenyérre kell az ára, többet ér az időm mint hogy most kínlódjak megint az elállásal meg keressek egy másik telefont, de ha akarnám akkor elmentem volna megvenni az S21 Ultra 5Gt, nem azon múlt.

    De most azt ne mondjátok hogy ez "normális" hogy a világ egyik legelterjedtebb böngészőjének a világ legelterjedtebb mobil oprendszeres portja (és remélem tényleg csak a Chrome, mással még nem jött elő) a világ egyik legnagyobb mobilgyártójának közép-felső kategóriás telefonján ilyet csinál, hogy out of the box ilyen alap felhasználásra nem tudom idegeskedés nélkül használni a telefont, hát összef*som magam :N

    BTW Volt egy ilyen opció a beállítások közt hogy képernyő villogtatása ha a felolvasó hozzáfér a szövegekhez, képekhez, az be volt kapcsolva, de már azt is kikapcsoltam.

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák