Új hozzászólás Aktív témák

  • prmcsk

    addikt

    válasz KROK640 #10198 üzenetére

    Ne is idegeljetek ezzel a sok "plasztikpénzes" farokkal (és most nagyon cizellált voltam). Bazzeg! Az egy kitekert agy életmódja, egy életformája lehet, hogy készpénzben egy ruppót nem tart magánál ? Leemeli előttem a pénztárnál, az aznapi rágóját, majd kártyával fizet ???

    Megkapja a fizuját az ATM-be, de egyszerre ki nem veszi ám ! Saját szűkebb környezetemben látom...Képes arra, hogy minden nap ráfürdik, ráautózik és időt szán rá, hogy beautózzon a főutcára és napi adagokban, öt-tízezer forintonként felvegye azt, amit egyszerre is megtehetne és többször nem kéne...

    Ráadásul még sorba is áll az ATM előtt, a legnagyobb hidegben is, mert nem egy ilyen tankagy van ám, ott találkozik a hasonszőrű "kollégákkal"

    Folyamatos és hasonló szituk tömkelegét élem úgy 15 éve. Munkámból adódóan hetente legalább kétszer előfordul, hogy egy nappal a munkám vége előtt szólok a megrendelő pöcshuszárnak: Ember! Holnap végzek, kérem a pénzem készpénzben. Az aktuális napon, azt mondja a farok, hogy nincs készpénze.

    És én legyek a toleráns és ne kérdezzem meg, hogy most akkor mi a murvaanyád van ?

    [ Szerkesztve ]

    "Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?

Új hozzászólás Aktív témák