Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Lenry #17064 üzenetére

    Van egy haverom Zolesz, aki 20+ éve különféle Linuxokban van nyakig.
    átlag 3-6 havonta rájön, hogy ő most megtérít engem, és Linbux usert cisnál belőlem. Amikor elmondom neki, hogy arra lenne szükség, hogy ez meg ez a játék menjen, akkor félnap kínlódás után tízből hát nem megy a maradék három meg X% teljesítményveszteséggel/kompromiszummal. De nem csak erről van szó, hanem arról, hogy kismillió konzolparancsot ismerjek (párat kénytelen vagyok, ugyanis adhoc jelleggel néha kerülök Linuxos gép mellé), ismerjek meg egy új grafikus felületet, ami ugyan hasonlít a Windowsra de mégis eltér. tudjam hogy mivel böngészek, mivel szerkesztek videót stb. Aztán Zoleszt is azon kaptam nem egyszer, hogy a Win7/10 is ott figyel a gépén, és sokszor azt használja.
    van egy másik haverom Sanyi, ő is ilyen elevetemült Linuxos, ő meg is mondta, hogy jó a Linux ha ismered, de bizony még nála sem tudja kiszorítani a Windowst. Pedig ő is tizen éve Linuxozik.

    Lehet, hogy a Linuxohoz nem értek, de azt látom, hogy akik értenek hozzá is alátámasztják az elképzeléseimet. Ettől persze, most nehogy azt hidd, hogy lenézek bárkit aki Linuxot használ, tegye, de én 25 év Windows után már amúgy sem szeretnék megtanulni valami tök mást, amivel nem lesz jobb vagy gyorsabb a dolog (sőt!) csak másabb.

    A VGA átkendácsolás meg semmiség, ha benne vagy :D (biztosra veszem, hogy mondjuk a te szempontodból a Linux is ilyen, benne vagy és úgy gondolod, semmiség. Ez van, eltérőek vagyunk).

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák