Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    Na, de el ne felejtsem amiért idejöttem :
    Szóval apuka (majdnem após) gépe ... Mindenki ismeri szerintem a storyt (gyors összefoglaló azoknak akik most csatlakoztak : megdöglött az előző gép, majd 70 ezerért sikerült egy 2nd gen I3-at 4GB RAMmal beszerezni, aztán úgy kellett felárért visszaszerezni az adatokat)

    Péntek este (2021. 10. 22.), 23:20, csörög a telefonom, barátnőm az.
    barátnő : képzeld bekapcsoljuk a gépet, felpörögnek a ventilátorok pár másodpercre, majd leáll az egész gép ahogy van. Ha újra bekapcsoljuk megint ez van, kép nincs.
    KROK : Akkor szóljatok annak akitől vettétek, én ebből kimaradnék ha lehet ...

    vasárnap délután : telefon csörög, hogy jajj reggel elfelejtette :
    Akitől vették a gépet, annak most terhes a kanárija, emiatt nem ér rá, meg amúgyis, utána meg külföldön van eltemetve. Apa örjöng, hogy majdnem 100 ezrbe van ez a szar, és nem megy, már az én laptopomat akarja elvenni... nézd meg lécci lécci lécci lécci lécci lécci ....
    KROK : Siktir, anixero!! (Ciprusi káromkodás) Jól van ... a jövőhéten valamelyik nap kisántikálok, de még nem tudom, hogy mikor. Két dolgot kérek, az egyik, hogy apád ne legyen otthon mikor megyek, a másik, hogy hozz fel addigra egy fél liter páleszt a pincéből... szükségünk lesz rá.

    Úgy hiányzott nekem ez az egész, mint üveges tótnak a hanyattesés...

    így állunk most, illetve ezekszerint megtudtuk, hogy a régi winyó külső házbatétele és visszaadása (plusz még ki tudja mi) összesen újabb közel 30 ezerbe került apukának. Ráadásul mostmár TILTen van, mert már aligha van pénze, de gépe még most sincs.
    Nyilván most fog jönni az, hogy foglalkozzak már vele, oldjam már meg, de persze ingyen.
    (ha valamit cserélnem kell azt viszint nem fogom zsebből kifizetni)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák