Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hcl #18006 üzenetére

    Hát nem tudom mi lesz, de úgy látom, hogy mégiscsak bele kell follyak (eredetileg én akartam vinni az egész projectet), persze mikor ??? Amikor már elfogyott a pénz, és örülhetek, ha a nullásan kijövök az egészből.

    (igen, én is valami kontakt vagy zárlat témára gondolok, de ha itt lapot vagy tápot kell venni vagy ilyesmi, akkor komoly baj lesz, mert bennem jelenleg sem a képesség, sem az akarat nincs meg, hogy saját zsebből, "puszira" álljak ilyen alkatrészeket).

    ha belegondolok milyen messzire mutat a probléma, volt egy Athlon X2, 3GB RAMmal, ami tökéletesen elég volt arra a célra amire használták (mail, word, esetleg facebook és youtube). A tönkrement alaplapot, szereléssel együtt egy 10-esből pótolni lehetett volna ... most közel 100 ezer ft elköltése után, van egy nem működő gép, ami mellesleg lassan 10+ éves technika, annak minden hátrányával, és persze Win10-el...

    Azért ahogy számolom, jól elleszek vele, feléleszteni, rájönni mi a baja. Utána egy Windows 7-et rakni rá, meg pár egyszerűbb alapabb programot, és ha szerencsém van már kész is vagyok. (az adatok átmásolásáról ugye nem feledkeztél meg KROK? )

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák